‘Meer dan gewoon een bedrijf..’

Bouwbedrijf S. van Ramesdonk is een flexibel, meedenkend en vooral persoonlijk bedrijf waar Sebas alle uitvoerende werkzaamheden oppakt, het verdere team daarbij begeleid waar nodig, u graag ontvangt in de werkplaats voor een informatief gesprek tijdens een kopje koffie of bij u thuis langskomt om juist ook uw locatie in uw wensen mee te combineren. U ontkomt er niet aan.. 😉 u heeft altijd vanaf begin tot eind contact met Sebas.. Een heer met ontzettend veel kennis in huis die liever aan de slag gaat dan achter de computer stapt en daar komt Denise om de hoek kijken die uw wensen uitwerkt tot een duidelijke en overzichtelijke offerte. Denise is de spin in het web op kantoor die alle materialen, afspraken, contacten, planningen en papierwerk regelt zodat Sebas zijn focus kan houden op hetgeen hij het liefste doet ; bouwen aan prachtige eindresultaten en daarbij de blije klanten te zien stralen.

Zowel Sebas als Denise zijn nagenoeg altijd bereikbaar en staan graag voor u klaar, dus wilt u liever geen opdrachtnummer of debiteurnummer zijn dan bent u bij dit enthousiaste team op het goede adres gezien bij hen het persoonlijke contact en uw specifieke wensen erg belangrijk zijn.

Soms vragen wij ons wel eens af… hoort “werken” zo leuk te zijn ?

 

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht (bedrijfsmatig en particulier) om gereedschap, draagbaar klimmaterieel en valbeveiliging door ons volgens de NEN te laten keuren. Neemt u hiervoor contact op via info@keuren.tools, veilig werken met goed gereedschap is tenslotte het halve werk!

keurentools 

Bent u nieuwschierig geworden naar onze algemene voorwaarden? Klik dan hier.
Het bestand wordt in een nieuw tabblad geopend, zo raakt u onze website niet kwijt.