Wat begint met een gedachte kan uitgroeien tot een plek van ruimte, licht en mogelijkheden..

U denkt aan een dakkapel maar wat is er voor uw woning en op dakkapellen gebied allemaal mogelijk ? U kunt bij ons vrijblijvend en kosteloos een inmeet/informatie afspraak maken om daarachter te komen. Wij komen bij u op locatie en beantwoorden al uw vragen, geven advies en bespreken alle mogelijkheden waarop volgend een vrijblijvende offerte volgt waarin u alles nog even compleet en overzichtelijk op papier heeft om eens goed en rustig de keuze te gaan maken. Neem gerust contact met ons op !

Ons extraatje aandacht….
Laat u verassen door onze bedrijfspersoonlijkheid en ons streven naar optimale kwaliteit voor de juiste prijs. Al onze dakkapellen zijn gemaakt van hoogstaand duurzame kwaliteitsmaterialen. De isolatiewaarde die zeer hoog ligt en wij steeds weer trachten te verhogen of net dat extra aandachtspuntje van een ronde daktrim in plaats van een platte dat net het extra plusje is aan het optimale resultaat. Op alle punten trachten wij uw specifieke wensen te combineren met de uitstraling en mogelijkheden van de woning en deze weer te verwerken en te laten spreken in de dakkapel, bij ons bestaat er geen standaard dakkapel. Kijkt u rustig eens bij Fotoalbum Dakkapellen naar de prachtige dakkapellen die wij, wellicht zelfs bij u in de buurt, al hebben mogen plaatsen.

“Achter de schermen…”
In onze werkplaats aan de Veenhuizerweg te Heerhugowaard de Noord bent u op afspraak ook van harte welkom om eens een kijkje te nemen achter de schermen. Tegenwoordig staat een dakkapel al prefab bij u voor de deur op de dag van plaatsing en heeft u geen weet en zicht meer op welke basismaterialen hoe gebruikt worden. U bent hier ook van harte welkom voor een oriĆ«nterend gesprek waarbij vele gangbare toegepaste materialen binnen handbereik zijn of kom langs als we uw eigen dakkapel aan het bouwen zijn !

Meer dan alleen een dakkapel plaatsen …
Wij bieden u graag ook de mogelijkheid om jaarlijks uw dakkapel door ons te laten onderhouden, ja helaas hebben ook onderhoudsarme dakkapellen toch wel eens een onderhoudsbeurt en een reiniging nodig. Wilt  u zelf liever het dak niet op ? Download dan gerust dit onderhoudsformulier en stuur deze aan ons retour.

Ons grootste deel opdrachten bestaat uit het bouwen en plaatsen van dakkapellen bij particulieren en op projectbasis via opdrachtgever maar wij doen nog veel meer ! Vaak komt het voor dat met het plaatsen van de dakkapel ook de zolder verbouwd word of juist de badkamer, ook dat werk pakken wij graag met eigen handen op. Zo heeft u dus 1 bedrijf in en om uw huis bezig en dat vergemakkelijkt veel communicatie en mogelijkheden. In ons fotoalbum overig werk en de pagina divers werk vind allerlei mogelijkheden en uitgevoerde werken.