Samenwerken is ook meedenken..

Heeft u renovatie, verbouwing of nieuwbouw plannen ? Betrek ons gerust vroegtijdig bij uw ideeën zodat wij onze adviezen, ervaringen en tips met u kunnen delen. Of het nu gaat om een uitbouw, een tuinhuis, badkamer renovatie, omleggen van leidingwerk of juist grootste aanpak van strippen en opnieuw opbouwen van een pand bij ons bent u op het goede adres. Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs om uw plannen op papier te zetten en alle mogelijkheden, do’s en don’ts door te spreken om het voor u daarna uit te werken in een overzichtelijke en vrijblijvende offerte. Hierdoor kunt u overzichtelijk schakelen tussen uw wensen en de uitvoering hiervan. Neemt u gerust contact met ons op…

Alles onder 1 dak
Bij ons heeft u te maken met een deskundig team wat nagenoeg alle werkzaamheden zelf uitvoert waardoor u slechts 1 aanspreekpunt heeft. Erg prettig om de communicatie slechts met 1 persoon te hebben waardoor er vlot gehandeld kan worden bij wijzigingen of aanpassingen van uw wensen in de voorbereiding maar ook tijdens de uitvoering. Geen tal van verschillende bedrijven over de vloer maar alleen Bouwbedrijf S. van Ramesdonk waarvan u weet dat kwaliteit en duurzaamheid met een geweldig eindresultaat voorop staan.

Diversiteit ten top
Voor ons blijft het werk dan ook steeds weer een uitdaging en biedt heerlijke diversiteit doordat we steeds met andere personen,wensen en werken te maken hebben. Van nieuwe carport tot toiletrenovatie en van hotelrenovatie tot het plaatsen van een vaste trap naar zolder, de diversiteit laat ons daarbij ook extra alert en net een stapje vakkundiger omgaan met uw wensen. Gezien wij ontzettend veel kennis van allerlei verscheidene bouw en renovatie aspecten in huis hebben hoeft u dus niet steeds van de ene naar de andere maar kunt u het ons voorleggen en het zorgeloos laten uitvoeren. U vind op Fotoalbum Overig werk diverse werken met een grote diversiteit, laat u gerust verassen door de variatie in mogelijkheden die wij te bieden hebben.